Menu

Bejelentkezés díjmentes felmérésre

Bejelentkezés díjmentes felmérésre

Kattintson most és kérje kötelezettségektől és költségektől mentes díjmentes helyszíni felmérésünket most!

Bővebben

Gealan ablak

A Gealan ablakok mára már egész Európában a minőség és a megbízhatóság védjegyévé váltak . Termékei kedvező áron kínálnak kiváló minőséget. Napjainkban a Gealan folyamatosan fejleszti a technológiáját, hogy a legmodernebb nyílászárók kerüljenek az Önök otthonába. A Gealan márkanév a nyílászárók világában a minőséget és megbízhatóságot képviseli. A Németországban alapított gyár már 1968 óta foglalkozik műanyag ablakok és ajtók gyártásával, és az elmúlt csaknem 50 év tapasztalatait és technikai vívmányait arra használta fel, hogy a piac- és árorientált termékeket gyártson . A Gealan márkanév 1979-től jelenik meg a cég nevében is: GEALAN Werk Fickenscher GmbH. Ekkor a központ már Oberkotzauba található és a gyár több mint 200 alkalmazottat foglalkoztat. 1980–ra kifejlesztik az acrylcolor technikát, mellyel az időjárás viszontagságainak ellenáll, színtartós ablakokat készítenek. Az általánosan keresett színek mellett a Gealan profilok nagy többsége a RAL színskála színeivel, sőt ezüst, metál- fénnyel is elérhetővé váltak. A műanyag nyílászárók iránti megnövekedett kereslet kielégítésére 1992 –ben a thüringiai Tanná-ban újabb gyárat alapítottak, GEALAN Tanna Fenster –Systeme GmbH néven. Két évvel később műszaki képzési központ kezdte meg működését Döhlauban. A 90- es évek végén leányvállalatok sora jött létre Romániában , Lengyelországban. Új gyárat Litvániában és 2001- ben új logisztikai központot hoztak létre Tannában.

A Gealan ablakok előnyei

 • Üvegezhetőség 41mm-vastagságig
 • Kiváló hangszigetelés, akár 45 dB-ig (IV-es zajvédelmi osztályig)
 • Kétféle kialakítással készült szárnydizájn (síkeltolásos, félsík eltolásos)
 • Egyedi dizájn a különféle profilkontúroknak köszönhetően
 • A tokban és a szárnyban kialakított körbefutó ütközőtömítéses rendszer
 • A megfelelő biztonsági vasalatoknak hála, kitűnő betöréselleni védelmet nyújt
 • Bőséges dekorfólia színváltozatból választhatunk

A Gealan ablaknál sokféle műanyag ablakrendszerrel találkozhatunk, melyek kialakítása kompatibilis egymással és minőségük a különféle országok és piacok követelményeivel szemben is tökéletesen megfelelnek.

Profilok

A GEALAN S8000 IQ műanyag ablak 6 kamrás profilrendszer 74 mm-es beépítési mélységgel rendelkezik, mely garantálja a jó hőszigetelést, valamint a kiváló hangszigetelést a felhasználó számára.

A több kamrás profil egy nagyméretű főkamrával rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy nagyobb acélmerevítés kerüljön elhelyezésre a profilban, ez a profil stabilitását megnöveli.

Kitűnő ár/érték arány. Erre a műanyag Gealan ablakra jellemző a könnyű tisztíthatóság. A 6 kamrás profil esetében a hőszigetelés kitűnő.

Ehhez a műanyag ablak termékhez szabadon választhatók acrylcolor és dekorfóliák igény szerint. A GEALAN S8000 IQ márkájú műanyag ablak profil hatalmas előnyei elsősorban az esztétikus megjelenés és a tökéletes funkcionalitás, ezen kívül nagy értéke, hogy könnyen tisztítható és masszív, melyből egyenesen következik hosszú élettartama.

GEALAN 8000 IQ PLUS

GEALAN 8000 IQ PLUS A 6 kamrás S8000 IQ Plus rendszer különleges hőszigetelést biztosít a kivételes 83 mm-es beépítési mélységnek köszönhetően:

 • nagymértékű stabilitást biztosít
 • sokféle szín- és fahatású árnyalatban beépíthető
 • harmonikus vonalvezetés a szárny és a tok, valamint a gömbölyített üvegléc között

GEALAN S 9000 83 mm –es 6 légkamrás struktúra

GEALAN S 9000 83 mm –es 6 légkamrás struktúra Az új GEALAN-rendszer az S 9000 egyaránt egyesíti a közép- és ütközőtömítés jellemzőit és előnyeit, kombinált 83 mm-es beépítési mélységű rendszerként. A nagy beépítési mélység, a tok és A szárny hat kamrája, az átmenő három tömítési szint a kiváló hőszigetelést garantálják. Még a legmagasabb igényű ablak követelményeknek is megfelel.

 • Csak három rétegű üveggel alkalmazható
 • Keskeny profil nézeti szélesség és design orientált 15° lejtésű él.
 • Intelligens tömítéskoncepció átmenő három tömítési szinttel.
 • Nagyon jó hő- és hangszigetelés a 6-kamra felépítésnek és a tok és szárny nagy beépítési mélységének köszönhetően.
 • Egyedi színek: a nyílászárók fa mintázatú, egyedi színű, vagy akár fém hatású bevonattal is rendelhetők.
 • A kiegészítők teljes skáláját kínáljuk Gealan ablak beépítés során, párkányokat, rovarhálót, külső és belső árnyékolókat, automatikus szellőztető rendszereket.