Menu

Bejelentkezés díjmentes felmérésre

Bejelentkezés díjmentes felmérésre

Kattintson most és kérje kötelezettségektől és költségektől mentes díjmentes helyszíni felmérésünket most!

Bővebben

Partnerek

Infrapanel

A G-OLD elektromos törölközőszárítók nemcsak a törölközők és ruhaneműk szárazon tartásában segít, de egy kisebb méretű fürdőszobában mint kiegészítő fűtés is tökéletes választás lehet. Előnye az exkluzív megjelenés és a csendes üzem, továbbá könnyen kezelhető és nem kell szakember a felszereléséhez, így se a falat, se a csempét nem kell megbontani hozzá és működéséhez is mindössze egy aljzatra van szükség. A kiváló teljesítmény és hatásfok mellett megbízható és termék típustól függően 1 illetve 5 év garancia biztosított. Választhatunk kapcsolós vagy termosztátos dugvillával ellátott kivitelt is. A fenti linken ellátogathat weboldalunkra és megtekintheti termékeinket. Szeretettel várjuk!

 

Napelem

A Bács-Zöldenergia Kft. több, mint egyszerű napelem forgalmazó és kivitelező vállalkozás. Az alternatív energiákra úgy tekintenek, mint a fenntartható élet egyik alappillére. Szenvedéllyel hisznek abban, hogy bolygónk fenntartásához és a háztartások, ipari ingatlanok gazdaságosabb működéséhez el kell szakadni a hagyományos mentalitástól. Habár a napelem árak ma még sokak számára költségesnek tűnhetnek és elriasztóak lehetnek, a minőségen soha nem érdemes spórolni. Egy megfelelő napelem ugyanis hosszú évekig, akár évtizedekig képes kiszolgálni az áramellátást úgy, hogy sem jégverés, sem egyéb időjárási viszontagság nem károsítja. Az általuk forgalmazott berendezésekre megbízható garanciaérvényesítés vonatkozik, a kivitelezést pedig hosszú távra visszanyúló mérnök-szakmai tapasztalat és valódi odaadás jellemzi. Folyamatosan kapcsolatban állnak a gyártókkal, forgalmazókkal és nyomon követik a legújabb innovációkat is. Teszik mindezt azért, hogy minden esetben kifogástalan minőségben tudják kiszolgálni megrendelőiket. Éppen ezért őszinte szívvel ajánljuk mindazoknak, akik szeretnének tenni a jövőért, saját pénztárcájukért és biztonságban akarják tudni áramellátásukat.

 

Bútorbolt

A Pepita Elefánt Bútorház időtálló stílusával, minőségi termékeivel, több mint harminc éve stabilan képviseli a klasszikus eleganciát. Egy bútorüzlet, ahol a fa az valódi fa, a szövet, prémium szövet, a bőr pedig valódi olasz marhabőr. Mindezt a minőséget pedig ragasztott-csapolt-csavarozott technológiával és a mögötte rejlő szakértelemmel változtatja valódi kényelemmé. Nagyszerű példa erre a 3+2+1 bőr és szövet ülőgarnitúra, mely egyszerre sugall időtálló eleganciát, hívogató kényelmet és az otthon melegségét. Elosztása végett a nappaliban könnyen, praktikusan elhelyezhető, igény szerint átrendezhető. Egyedül, kuckósan, egy könyvvel a kezünkben kényelmesen olvashatunk az egyszemélyes fotelben, összebújhatunk a párunkkal a kétszemélyes kanapén, a háromszemélyes elemet is kihasználva pedig a nagycsaláddal együtt nézhetjük az esti műsort a tévében. Kényelem, időtállóság, elegancia. Ez az Elefánt Bútorház. Büszkék vagyunk rá, hogy partnereink között tudhatjuk.

 

LED áruház

Szeretnéd feldobni a lakásod hangulatát különféle szekrény vagy bútorvilágító ledes cuccokkal? Netán csak a spórolás vagy a környezettudatosság miatt váltanál ledes izzókra, spotokra vagy panelekre a hagyományos halogén égők helyett? Akkor a MolnárLed led boltja tökéletes választás lesz a számodra! Itt szinte minden fontosabb ledes terméket megtalálsz. Ha mozgásérzékelős led reflektorra van szükséged, nem gond. Led szalagot, tápegységet vagy profilt keresel? Nálunk ezeket is megtalálod! Sőt a fűtésköltség csökkentésében is tudunk segíteni. Hallottál már az új infrafűtés technológiáról? Nálunk most kedvező áron hozzájuthatsz ezekhez az infrapanelokhoz. Látogass el weboldalunkra, ahol folyamatos akciókkal várunk!

 

Aranykulcs

Elhagyta a kulcsát? Beletört az ajtózárba? Elromlott az autózár? Vagy csak egyszerűen elkopott és már nem mindig nyitja megfelelőan az ajtót? Az Aranykulcs Kft. segít és megoldja problémáját! Cégünk közel 40 éves múltra tekint vissza, amelynek középpontjában mindig a „kulcs” szerepelt. Kiskereskedelmi kínálatra forgalmazunk zárakat, zárbetéteket és lakatokat. Hosszú idő óta licenszpartneri kapcsolat fűz minket a széleskörű kínálatot biztosító nagy nevű KABA ELZETT Zrt.-hez. Kreskedelmi feladatunk közül érdemes kiemelni a zárszerelők és viszonteladók részére kínált nyerskulcs, kulcsmásoló gép és egyéb felszerelések mint zárak és lakatok értékesítését, forgalmazását. Mindezeken túl tervezünk és készítünk egyedi főkulcsos zárrendszereket cégek vagy magánszemélyek részére. Portfóliónk egyik legjelentősebb részét a kulcsmásolás öleli fel, ahol nemcsak hagyományos, de speciális páncélszekrények, és autókulcsok másolására is képesek vagyunk. Megfelelő szakmai háttérrel rendelkezünk autózárak javítására és átkodolására is.

 

linkgyűjtemény