Menu


Ingyenes árajánlat

Bejelentkezés ingyenes árajánlatra

Szeretné, ha kockázatok és kötelezettségek nélkül felmérnénk ingatlanját? Menjen biztosra és éljen a lehetőséggel: Budapesten 2.000 ft, vidéken mindössze benzinköltségen kiszállunk, felmérjük ingatlanját és ingyenesen elkészítjük Önnek az árajánlatot is az Ön igényeinek és elvárásainak megfelelően, így Ön nyugodtan és alapos mérlegelést követően dönthet. Hívjon most vagy töltse ki az alábbi űrlapot!

Bővebben

Partnerek

Napelem

A Bács-Zöldenergia Kft. több, mint egyszerű napelem forgalmazó és kivitelező vállalkozás. Az alternatív energiákra úgy tekintenek, mint a fenntartható élet egyik alappillére. Szenvedéllyel hisznek abban, hogy bolygónk fenntartásához és a háztartások, ipari ingatlanok gazdaságosabb működéséhez el kell szakadni a hagyományos mentalitástól. Habár a napelem árak ma még sokak számára költségesnek tűnhetnek és elriasztóak lehetnek, a minőségen soha nem érdemes spórolni. Egy megfelelő napelem ugyanis hosszú évekig, akár évtizedekig képes kiszolgálni az áramellátást úgy, hogy sem jégverés, sem egyéb időjárási viszontagság nem károsítja. Az általuk forgalmazott berendezésekre megbízható garanciaérvényesítés vonatkozik, a kivitelezést pedig hosszú távra visszanyúló mérnök-szakmai tapasztalat és valódi odaadás jellemzi. Folyamatosan kapcsolatban állnak a gyártókkal, forgalmazókkal és nyomon követik a legújabb innovációkat is. Teszik mindezt azért, hogy minden esetben kifogástalan minőségben tudják kiszolgálni megrendelőiket. Éppen ezért őszinte szívvel ajánljuk mindazoknak, akik szeretnének tenni a jövőért, saját pénztárcájukért és biztonságban akarják tudni áramellátásukat.

 

LED áruház

Szeretnéd feldobni a lakásod hangulatát különféle szekrény vagy bútorvilágító ledes cuccokkal? Netán csak a spórolás vagy a környezettudatosság miatt váltanál ledes izzókra, spotokra vagy panelekre a hagyományos halogén égők helyett? Akkor a MolnárLed led boltja tökéletes választás lesz a számodra! Itt szinte minden fontosabb ledes terméket megtalálsz. Ha mozgásérzékelős led reflektorra van szükséged, nem gond. Led szalagot, tápegységet vagy profilt keresel? Nálunk ezeket is megtalálod! Sőt a fűtésköltség csökkentésében is tudunk segíteni. Hallottál már az új infrafűtés technológiáról? Nálunk most kedvező áron hozzájuthatsz ezekhez az infrapanelokhoz. Látogass el weboldalunkra, ahol folyamatos akciókkal várunk!

 

Aranykulcs

Elhagyta a kulcsát? Beletört az ajtózárba? Elromlott az autózár? Vagy csak egyszerűen elkopott és már nem mindig nyitja megfelelőan az ajtót? Az Aranykulcs Kft. segít és megoldja problémáját! Cégünk közel 40 éves múltra tekint vissza, amelynek középpontjában mindig a „kulcs” szerepelt. Kiskereskedelmi kínálatra forgalmazunk zárakat, zárbetéteket és lakatokat. Hosszú idő óta licenszpartneri kapcsolat fűz minket a széleskörű kínálatot biztosító nagy nevű KABA ELZETT Zrt.-hez. Kreskedelmi feladatunk közül érdemes kiemelni a zárszerelők és viszonteladók részére kínált nyerskulcs, kulcsmásoló gép és egyéb felszerelések mint zárak és lakatok értékesítését, forgalmazását. Mindezeken túl tervezünk és készítünk egyedi főkulcsos zárrendszereket cégek vagy magánszemélyek részére. Portfóliónk egyik legjelentősebb részét a kulcsmásolás öleli fel, ahol nemcsak hagyományos, de speciális páncélszekrények, és autókulcsok másolására is képesek vagyunk. Megfelelő szakmai háttérrel rendelkezünk autózárak javítására és átkodolására is.

 

Led szalag

A LED szalagok vagy LED csíkok a hagyományos fénykábelek (fénytömlők, vonalfények) kiváltására szolgáló, ám annál energiatakarékosabb kivitelezésű sorozatgyártott speciális termék. Jellemzően ezek a fényforrások már nem egy kör keresztmetszetű műanyag csőben futnak végig, hanem egy lapos és keskeny nyomtatott áramköri lapra felforrasztva készülnek magas minőségben és különböző védettségi formában. Ennek a lapos kivitelnek az előnye, hogy a fényforrások mindig ugyanabba az irányba néznek, ezáltal a sugárzott fény sem lesz darabos. A flexibilis fénykábelek esetén a világítási iránya leginkább csak a szerencsétől függött. További előnye ennek a kiszerelésnek, hogy csak egy 120 fokos térrészbe világítanak, így a fényeffektre szánt teljes fénymennyiség erre hasznosul. Ezeket a lapos kiszerelésű LED szalagokat flexibilis LED szalagnak hívjuk. Tulajdonképpen ezek nem mások mint hajlékony nyomtatott áramköri lapok, amelyekre ledeket helyezkednek el. Több típusát öntapadós hátoldallal látják el (pl. 3M), ezáltal a rögzítés nagyon egyszerűen és gyorsan megoldható különböző felületekre egyaránt (műanyag, fa, üveg, fém, stb.). Kültérben és beltérben is használhatóak típustól függően.

 

linkgyűjtemény