Menu

Bejelentkezés díjmentes felmérésre

Bejelentkezés díjmentes felmérésre

Kattintson most és kérje kötelezettségektől és költségektől mentes díjmentes helyszíni felmérésünket most!

Bővebben

Partnerek

Infrapanel

A G-OLD elektromos törölközőszárítók nemcsak a törölközők és ruhaneműk szárazon tartásában segít, de egy kisebb méretű fürdőszobában mint kiegészítő fűtés is tökéletes választás lehet. Előnye az exkluzív megjelenés és a csendes üzem, továbbá könnyen kezelhető és nem kell szakember a felszereléséhez, így se a falat, se a csempét nem kell megbontani hozzá és működéséhez is mindössze egy aljzatra van szükség. A kiváló teljesítmény és hatásfok mellett megbízható és termék típustól függően 1 illetve 5 év garancia biztosított. Választhatunk kapcsolós vagy termosztátos dugvillával ellátott kivitelt is. A fenti linken ellátogathat weboldalunkra és megtekintheti termékeinket. Szeretettel várjuk!

 

Napelem

A Bács-Zöldenergia Kft. több, mint egyszerű napelem forgalmazó és kivitelező vállalkozás. Az alternatív energiákra úgy tekintenek, mint a fenntartható élet egyik alappillére. Szenvedéllyel hisznek abban, hogy bolygónk fenntartásához és a háztartások, ipari ingatlanok gazdaságosabb működéséhez el kell szakadni a hagyományos mentalitástól. Habár a napelem árak ma még sokak számára költségesnek tűnhetnek és elriasztóak lehetnek, a minőségen soha nem érdemes spórolni. Egy megfelelő napelem ugyanis hosszú évekig, akár évtizedekig képes kiszolgálni az áramellátást úgy, hogy sem jégverés, sem egyéb időjárási viszontagság nem károsítja. Az általuk forgalmazott berendezésekre megbízható garanciaérvényesítés vonatkozik, a kivitelezést pedig hosszú távra visszanyúló mérnök-szakmai tapasztalat és valódi odaadás jellemzi. Folyamatosan kapcsolatban állnak a gyártókkal, forgalmazókkal és nyomon követik a legújabb innovációkat is. Teszik mindezt azért, hogy minden esetben kifogástalan minőségben tudják kiszolgálni megrendelőiket. Éppen ezért őszinte szívvel ajánljuk mindazoknak, akik szeretnének tenni a jövőért, saját pénztárcájukért és biztonságban akarják tudni áramellátásukat.

 

Bútorbolt

A Pepita Elefánt Bútorház időtálló stílusával, minőségi termékeivel, több mint harminc éve stabilan képviseli a klasszikus eleganciát. Egy bútorüzlet, ahol a fa az valódi fa, a szövet, prémium szövet, a bőr pedig valódi olasz marhabőr. Mindezt a minőséget pedig ragasztott-csapolt-csavarozott technológiával és a mögötte rejlő szakértelemmel változtatja valódi kényelemmé. Nagyszerű példa erre a 3+2+1 bőr és szövet ülőgarnitúra, mely egyszerre sugall időtálló eleganciát, hívogató kényelmet és az otthon melegségét. Elosztása végett a nappaliban könnyen, praktikusan elhelyezhető, igény szerint átrendezhető. Egyedül, kuckósan, egy könyvvel a kezünkben kényelmesen olvashatunk az egyszemélyes fotelben, összebújhatunk a párunkkal a kétszemélyes kanapén, a háromszemélyes elemet is kihasználva pedig a nagycsaláddal együtt nézhetjük az esti műsort a tévében. Kényelem, időtállóság, elegancia. Ez az Elefánt Bútorház. Büszkék vagyunk rá, hogy partnereink között tudhatjuk.