Menu

Bejelentkezés díjmentes felmérésre

Bejelentkezés díjmentes felmérésre

Kattintson most és kérje kötelezettségektől és költségektől mentes díjmentes helyszíni felmérésünket most!

Bővebben

Redőnyök méretre gyártása

Redőnyök méretregyártásaElege van a tikkasztó forróságból otthonában? Szeretne kicsit tovább pihenni délelőttönként, de a betűző nap nem hagyja aludni? Netán szeretne biztonságban lenni a szomszédok kíváncsi tekintete elől? Pihenjen lehúzott redőnyök mögött nyugodtan és töltse gondtalanul az otthon töltött időt…

Egy profi redőny nem csupán attól óvja meg Önt, hogy a tűző nap felhevítse a helyiséget, de még a legnagyobb kánikula idején is biztosítja a megfelelő árnyékolást a gondtalan pihenéshez. Szakértő csapatunk akár néhány nap alatt beépíti új redőnyeit, amelyek 100%-osan illeszkednek nyílászáróihoz. A redőnyök megfelelő beépítésekor kritikusan fontos ugyanis, hogy az illesztés tökéletes legyen és ne maradjanak hézagok, amelyek a szigetelés hatékonyságát is csökkentik, valamint javítják a rovarok bejutási esélyét is.

Számoljon le egyszerre a Nap hevítő sugaraival, a kíváncsi tekintetekkel és töltse gondtalanul idejét otthonában lehúzott redőnyök mögött: kattintson most és kérje kockázat és kötelezettségmentes díjmentes helyszíni felmérésünket!

Bejelentkezés díjmentes felmérésre