Menu

Bejelentkezés díjmentes felmérésre

Bejelentkezés díjmentes felmérésre

Kattintson most és kérje kötelezettségektől és költségektől mentes díjmentes helyszíni felmérésünket most!

Bővebben

Szúnyogháló telepítés

szúnyogháló telepítés Önnek is elege van a szúnyogokból, amelyek a legkisebb rést is megtalálják otthonába? Nem meri éjszakára nyitvahagyni az ablakokat, mert fél, hogy könnyűszerrel bejutnak a rovarok? Szereltessen fel szúnyoghálót velünk és szabaduljon meg a problémától: vállaljuk mobil és fix szúnyoghálók professzionális telepítését, akár új ablakával kombináltan is.

Tartsa otthonán kívül a rovarokat: egy profi szúnyogháló telepítést követően nem csupán a legyektől és a szúnyogoktól szabadulhat meg, de akár a kívülről besurranó svábbogarak elszaporodását is megakadályozhatja örökre. Mindehhez csak egy megfelelően felszerelt, tartós szúnyoghálóra lesz szüksége...

Mobil vagy fix szúnyoghálót válasszon?

A mobil (függőleges vagy vízszintes működésű) szúnyoghálókat azoknak ajánljuk, akik csak akkor szeretnék megvédeni ingatlanjukat az illetéktelen rovaroktól, amikor épp kedvük támad, míg a fix szúnyoghálók költséghatékonyabb megoldást jelentenek a megkerülhetetlen védelemre.

Ne bízza a véletlenre szúnyogháló telepítést: kattintson most és kérjen kockázatok és kötelezettségek nélküli díjmentes helyszíni felmérést!

Bejelentkezés díjmentes felmérésre