Menu

Bejelentkezés díjmentes felmérésre

Bejelentkezés díjmentes felmérésre

Kattintson most és kérje kötelezettségektől és költségektől mentes díjmentes helyszíni felmérésünket most!

Bővebben

Tudástár

ROTO NT vasalatok

ROTO NT vasalatok

2017-12-14

Cégünk által forgalmazott nyílászáró termékek mindegyike Roto NT vasalattal vannak szerelve, melyeknél a gyártó igen nagy figyelmet fordít a magas fokú biztonságra, a hosszú élettartamra és a használati kényelemre. Fa- és műanyag nyílászárókba, valamint erkélyajtókba is egyaránt használatosak bukó, nyíló és bukó-nyíló ablakokhoz. Tudjon meg többet a Roto NT vasalatokról.

Bővebben
Mire ügyeljünk műanyag ablakok tisztításánál?

Mire ügyeljünk műanyag ablakok tisztításánál?

2017-11-17

Biztos Ön is szeretné hosszú ideig élvezni a nyílászárók adta előnyös tulajdonságokat. Tudja, hogyan lehet a műanyag nyílászárók élettartamát növelni? Az üzemszerű használat mellett elengedhetetlen azok megfelelő karbantartása és tisztítása. Egy ablak csak akkor szigetel megfelelően ha tökéletesen működik! Ehhez a könnyen és gyorsan elvégezhető feladathoz szeretnénk pár hasznos tanáccsal hozzájárulni.

Bővebben
Szúnyogháló

Szúnyogháló

2017-09-26

A szúnyogháló megakadályozza a különféle bogarak, pókok rovarok valamint a madártoll, szösz és falevelek bejutását a lakásba. Mindezen tulajdonságain felül a szúnyogháló biztosítja a megfelelő szellőzést az ott élők számára. További előnyös tulajdonsága, hogy hozzájárul a biztonsághoz is, így nem kell attól tartanunk, hogy kedvenc háziállatunk például kiszökik a lakásból.

Bővebben
Műanyag nyílászárók hangszigetelő tulajdonsága

Műanyag nyílászárók hangszigetelő tulajdonsága

2017-03-27

Előző cikkünkben a műanyag nyílászárók hőszigetelési képességeiről, illetve ennek mértékegységéről az U értékről írtunk. Mostani cikkünk egy másik nagyon fontos tulajdonságáról fog szólni a műanyag nyílászáróknak. Ez pedig nem más, mint a hangszigetelés.

Bővebben
Mit is jelent a bűvös U, illetve k érték?

Mit is jelent a bűvös U, illetve k érték?

2016-12-12

Ebben a cikkünkben rövid műszaki tájékoztatót szeretnénk nyújtani olvasóinknak az általunk forgalmazott nyílászárókról. Szó lesz az üvegek gyártásáról, az üvegpanel rétegszerkezetéről, valamint a bűvös U (k) értékről, amelyről sokszor szó esik ám nem mindenki számára világos, hogy mit is jelent pontosan.

Bővebben
Mikor érdemes a nyílászáró cserét elvégezni?

Mikor érdemes a nyílászáró cserét elvégezni?

2016-11-07

Az esetek nagy részében egy teljes, egész házra kiterjedő nyílászáró csere, hosszas tervezéssel jár, ami érthető is, ugyanis nem kis költségekről van ilyenkor szó. Azonban érdemes azt is fontolóra venni, hogy az elhasználódott, régi nyílászáróink szigetelése már nem tökéletes, ezáltal pedig a csere halogatásával eltöltött napok, plusz költségeket generálhatnak, mivel a fűtési szezonban, igen csak megemelkedhet a fűtési számla.

Bővebben
Redőny fajták

Redőny fajták

2016-11-03

Jelen cikkünk a redőnyök fajtáival foglalkozik. Cikkünk elolvasása során Olvasónk megismerkedhet a különféle redőnyök előnyeivel és hátrányaival. Nemcsak a redőny lamelláinak anyagára térünk ki, hanem bemutatjuk a redőnyök tokozási lehetőségeit is.

Bővebben
Ablaktokba építhető szellőzők

Ablaktokba építhető szellőzők

2016-08-17

Világukban sokszor lehet hallani rémhíreket a műanyag nyílászáró előnyei mellett a hátrányairól is: penészes falak, félelem a gázégésű készülékeknél az érezhető égéstermék miatt. Ez a cikkünk az ablaktokba építhető szellőző megoldások világába kalauzolja olvasóinkat.

Bővebben