Szúnyoghálók bemutatása - fix, rolós, peremes, pliszé szunyogháló
Menu

Bejelentkezés díjmentes felmérésre

Bejelentkezés díjmentes felmérésre

Kattintson most és kérje kötelezettségektől és költségektől mentes díjmentes helyszíni felmérésünket most!

Bővebben

Szúnyogháló

Szúnyogháló

Miből készül a szúnyogháló?

A hosszú élettartamú és erős, az időjárási viszontagságoknak kellően ellenálló darabok üvegszálas alapra készülnek, UV stabil bevonattal általában szürke színben. A szövésének és színének köszönhetően szinte alig észrevehető felszerelt állapotban.

Melyek a leggyakoribb típusai?

Talán a fix keretes szúnyogháló a legtöbbet alkalmazott típus normál vagy aluplast ablakok esetében. Itt a szúnyogháló egy keretre kerül felszerelésre, amely készülhet alumíniumból, műanyagból vagy éppenséggel fából. Ennek rögzítése az ablakkerethez általában csavarkötéssel történik.

A következő típus a könnyen kezelhető és kis helyigényű rolós szúnyogháló. Fix keretes társával ellentétben ez könnyen eltüntethető akár egy mozdulattal. A szúnyogháló tartószerkezete alumíniumból készül (kivétel az acélrugók). A háló a lefutósínben két kefe között helyezkedik el, amely közel 100%-os védelmet biztosít mindenféle repülő rovar ellen.

Egyszerű és olcsó megoldásként szóba jöhet a fix peremes szúnyogháló. Ideális megoldás lehet ha kevesebb összeget szánunk a szúnyoghálóra mint amennyibe a mobil szúnyogháló kerül. A peremes szúnyogháló előnye, hogy a téli időszakban a fülek segítségével könnyen kivehető,ezáltal egyszerűen takarítható és tisztán tartható. Sőt, szinte 100% -os védelmet biztosít a repülő és mászó rovarok, bogarak ellen, mivel teljesen felfekszik és rásimul a keretre. Hátránya sajnos, hogy meglévő redőnyhöz nem szerelhető. Redőny megléte esetén csak mobil szúnyogháló kerülhet az ablaknyílásba.

A pliszé szúnyogháló mind ablakokra, mind ajtókra tökéletes megoldást jelentenek. A rendszer nagy előnye, hogy általa akár hatalmas méretű nyílászárók szúnyoghálóval történő ellátása is könnyen megoldható. Szerelhető kávába vagy L profil segítségével keretre. Mivel a szerkezet teljes vastagsága 25 mm, így akár zsalugáterek, vagy vasrácsok közé is szerelhető. A szúnyogháló bárhol megállítható, így fix szárnnyal ellátott nyílászáróra is ideális megoldás.

Ha költséghatékony megoldás szeretne a rovarok és bogarak otthonától történő távoltartására akkor bízza szakemberre a szúnyogháló beszerelését és kérje díjmentes felmérésünket most!