Menu


Ingyenes árajánlat

Bejelentkezés ingyenes árajánlatra

Szeretné, ha kockázatok és kötelezettségek nélkül felmérnénk ingatlanját? Menjen biztosra és éljen a lehetőséggel: Budapesten 2.000 ft, vidéken mindössze benzinköltségen kiszállunk, felmérjük ingatlanját és ingyenesen elkészítjük Önnek az árajánlatot is az Ön igényeinek és elvárásainak megfelelően, így Ön nyugodtan és alapos mérlegelést követően dönthet. Hívjon most vagy töltse ki az alábbi űrlapot!

Bővebben

Gealan ablak

A Gealan ablakok mára már egész Európában a minőség és a megbízhatóság védjegyévé váltak . Termékei kedvező áron kínálnak kiváló minőséget. Napjainkban a Gealan folyamatosan fejleszti a technológiáját, hogy a legmodernebb nyílászárók kerüljenek az Önök otthonába. A Gealan márkanév a nyílászárók világában a minőséget és megbízhatóságot képviseli. A Németországban alapított gyár már 1968 óta foglalkozik műanyag ablakok és ajtók gyártásával, és az elmúlt csaknem 50 év tapasztalatait és technikai vívmányait arra használta fel, hogy a piac- és árorientált termékeket gyártson . A Gealan márkanév 1979-től jelenik meg a cég nevében is: GEALAN Werk Fickenscher GmbH. Ekkor a központ már Oberkotzauba található és a gyár több mint 200 alkalmazottat foglalkoztat. 1980–ra kifejlesztik az acrylcolor technikát, mellyel az időjárás viszontagságainak ellenáll, színtartós ablakokat készítenek. Az általánosan keresett színek mellett a Gealan profilok nagy többsége a RAL színskála színeivel, sőt ezüst, metál- fénnyel is elérhetővé váltak. A műanyag nyílászárók iránti megnövekedett kereslet kielégítésére 1992 –ben a thüringiai Tanná-ban újabb gyárat alapítottak, GEALAN Tanna Fenster –Systeme GmbH néven. Két évvel később műszaki képzési központ kezdte meg működését Döhlauban. A 90- es évek végén leányvállalatok sora jött létre Romániában , Lengyelországban. Új gyárat Litvániában és 2001- ben új logisztikai központot hoztak létre Tannában.

A Gealan ablakok előnyei

 • Üvegezhetőség 41mm-vastagságig
 • Kiváló hangszigetelés, akár 45 dB-ig (IV-es zajvédelmi osztályig)
 • Kétféle kialakítással készült szárnydizájn (síkeltolásos, félsík eltolásos)
 • Egyedi dizájn a különféle profilkontúroknak köszönhetően
 • A tokban és a szárnyban kialakított körbefutó ütközőtömítéses rendszer
 • A megfelelő biztonsági vasalatoknak hála, kitűnő betöréselleni védelmet nyújt
 • Bőséges dekorfólia színváltozatból választhatunk

A Gealan ablaknál sokféle műanyag ablakrendszerrel találkozhatunk, melyek kialakítása kompatibilis egymással és minőségük a különféle országok és piacok követelményeivel szemben is tökéletesen megfelelnek.

Profilok

A GEALAN S8000 IQ műanyag ablak 6 kamrás profilrendszer 74 mm-es beépítési mélységgel rendelkezik, mely garantálja a jó hőszigetelést, valamint a kiváló hangszigetelést a felhasználó számára.

A több kamrás profil egy nagyméretű főkamrával rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy nagyobb acélmerevítés kerüljön elhelyezésre a profilban, ez a profil stabilitását megnöveli.

Kitűnő ár/érték arány. Erre a műanyag Gealan ablakra jellemző a könnyű tisztíthatóság. A 6 kamrás profil esetében a hőszigetelés kitűnő.

Ehhez a műanyag ablak termékhez szabadon választhatók acrylcolor és dekorfóliák igény szerint. A GEALAN S8000 IQ márkájú műanyag ablak profil hatalmas előnyei elsősorban az esztétikus megjelenés és a tökéletes funkcionalitás, ezen kívül nagy értéke, hogy könnyen tisztítható és masszív, melyből egyenesen következik hosszú élettartama.

GEALAN 8000 IQ PLUS

GEALAN 8000 IQ PLUS A 6 kamrás S8000 IQ Plus rendszer különleges hőszigetelést biztosít a kivételes 83 mm-es beépítési mélységnek köszönhetően:

 • nagymértékű stabilitást biztosít
 • sokféle szín- és fahatású árnyalatban beépíthető
 • harmonikus vonalvezetés a szárny és a tok, valamint a gömbölyített üvegléc között

GEALAN S 9000 83 mm –es 6 légkamrás struktúra

GEALAN S 9000 83 mm –es 6 légkamrás struktúra Az új GEALAN-rendszer az S 9000 egyaránt egyesíti a közép- és ütközőtömítés jellemzőit és előnyeit, kombinált 83 mm-es beépítési mélységű rendszerként. A nagy beépítési mélység, a tok és A szárny hat kamrája, az átmenő három tömítési szint a kiváló hőszigetelést garantálják. Még a legmagasabb igényű ablak követelményeknek is megfelel.

 • Csak három rétegű üveggel alkalmazható
 • Keskeny profil nézeti szélesség és design orientált 15° lejtésű él.
 • Intelligens tömítéskoncepció átmenő három tömítési szinttel.
 • Nagyon jó hő- és hangszigetelés a 6-kamra felépítésnek és a tok és szárny nagy beépítési mélységének köszönhetően.
 • Egyedi színek: a nyílászárók fa mintázatú, egyedi színű, vagy akár fém hatású bevonattal is rendelhetők.
 • A kiegészítők teljes skáláját kínáljuk Gealan ablak beépítés során, párkányokat, rovarhálót, külső és belső árnyékolókat, automatikus szellőztető rendszereket.