Menu


Ingyenes árajánlat

Bejelentkezés ingyenes árajánlatra

Szeretné, ha kockázatok és kötelezettségek nélkül felmérnénk ingatlanját? Menjen biztosra és éljen a lehetőséggel: Budapesten 2.000 ft, vidéken mindössze benzinköltségen kiszállunk, felmérjük ingatlanját és ingyenesen elkészítjük Önnek az árajánlatot is az Ön igényeinek és elvárásainak megfelelően, így Ön nyugodtan és alapos mérlegelést követően dönthet. Hívjon most vagy töltse ki az alábbi űrlapot!

Bővebben

Kömmerling ablak

A Kömmerling ablak profilrendszer magas minőséget képvisel, a piac folyamatosan bővülő igényeit figyelembe véve. Cégünk is, ezen megnövekedett igények alapján bevezeti a Kömmerling ablak MD 88 profilt, ami 7 légkamrás, 88mm beépítési mélységgel rendelkező, középtömítéses rendszerrel ellátott profil, és amelyben az alapfelszereltség része a 48mm vastagságú 3 rétegű üvegezés. Mindez kérhető meleg peremmel is, így összesítve a hőátbocsátási érték Ug=0,5 lesz. A hármas üvegréteg más funkcionális üvegekkel kombinálva, az üvegezés elérheti akár az 58mm-es vastagságot is, így tovább növelve a hő- illetve a hangszigetelési értékét a profilnak. Éppen ezért ez a profilrendszer leginkább, az új építésű házak magas energetikai követelményeinek felel meg.

Kömmerling MD 88 ablak profil

Kömmerling MD 88 profil metszetrajza

A Kömmerling 88 MD ablak, a hőszigetelés új etalonja. Nagyon jó hőszigetelő, 7 kamrás, középtömítéses profilrendszer, amelynek a profilvastagsága, ahogy a nevében is benne van 88mm.

A profil Uf értéke a 0,95W/m2K-t is elérheti, így passzív házakhoz is ideális választás. A 48mm rétegvastagságú üvegezéssel és meleg peremes távtartóval az üveg hőszigetelése eléri a 0,5 W/m2K-t. A középperemes tömítésnek köszönhetően a hangszigetelése is jobb, a standard profilokéhoz képest. A jobb hőszigeteléssel csökken az energiafogyasztás és ez által a CO2 kibocsátás.

A klasszikus fehér szín mellett ma már nagyon népszerűek a szinte teljesen élethű, faerezetes minták, mint például az aranytölgy, dió és winchester színek.

Kömmerling 88 MD középtömítéses német profilrendszer

 • 88mm-es beépítési mélység
 • 7 légkamrás tok és szárnyprofilok, szélső tömítéses kialakítás
 • minden tartományban erős, horganyzott acélmerevítés
 • kiváló hang és hőszigetelést biztosító középtömítés
 • kimagaslóan magas hőszigetelési képesség
 • üvegezés 48mm vastagságú 4/18/4/18/4
 • kiváló hőátbocsátási érték, a 3 rétegű üvegezésnek köszönhetően
 • szögletes megjelenés a trendeknek megfelelően
 • bő színválaszték, mely ugyanúgy kérhető csak az egyik, illetve mindkét oldalra is
 • karbantartása könnyű, tartós profilszerkezet, robusztus megjelenés

Kömmerling 88 MD profil további előnyök:

Roto NT német vasalatrendszer

 • egykezes működtetés
 • emelt biztonsági fokozat már alapkivitelben
 • hibásműködtetést- és kiemelést megakadályozó funkcióvédelem
 • professzionális ollóba integrált résszellőző funkció
 • alapesetben is 130 kg-al terhelhető vasalat

Hőszigetelő üveg

 • melegperemes távtartós 48mm-es, háromrétegű (4mm Low-e/16 mm / 4 float / 16 mm /4 mm Low-e) Ug=0,5 W/m2K értékű fokozott hőszigetelésű üveggel

Gumitömítés

 • extrudált gumitömítés szürke, vagy fóliás nyílászáró esetében fekete színben

A GEALAN típusú nyílászárókhoz hasonlóan a Kömmerling ablakok alapfelszereltségéhez is hozzátartozik a gombafejes kiemelésgátló, illetve a hibás működtetésgátló vasalat, és a résszellőző funkció, melyek által a biztonság szintén magas foka érhető el.

A Kömmerling ablak vélemények között magasan jó értékelést kapott a Kömmerling 76 ad típus. Ennek oka, hogy rendkívül sokoldalú nyílászáróról van szó, amely keskeny, peremtömítéses profilrendszerrel bír, így egy 44mm széles üveg beépítése sem jelent akadályt.

A Kömmerling ablak 76 AD profil előnyei

 • 5 kamra
 • 3 rétegű üvegezés, akár 44 mm széles ablakkal
 • akár Uw=1,1 W/m2K hőátbocsátási tényező is elérhető
 • dupla gumitömítés, acélmerevítés, biztonsági vasalat

A Kömmerling ablak árak sok tényezőtől függenek, így Kömmerling árlista helyett a díjmentes helyszíni felmérés javasolt. Ennek keretében pontosan meghatározható a beépítés teljes költsége a szerelési munkálatoktól az anyagbeszerzésig bezárólag.

A Kömmerling műanyag ablakokat bátran ajánljuk olyan otthonokba, ahová remek ár/érték arányú nyílászárót keres a család, nem akar felesleges költségekbe bocsátkozni és hosszú távú megoldásra van szükség.

A Kömmerling vállalat

Kömmerling ablak A Kömmerling vállalat már 1967-ben elkezdte Németországban a műanyag nyílászárók gyártását. A folyamatos növekedésnek köszönhetően az ablakprofilok extrudálását megkezdték Franciaországban is, majd 1989-ben Olaszországban. 1992-től további terjeszkedés figyelhető meg a vállalkozás életében, így tehát sorra nyíltak a gyárak más országokban, úgy, mint Spanyolország, az USA illetve Kína. Az akkor kialakult töretlen hírnév mind a mai napig meg is maradt. Így tehát a Kömmerling mint márkanév a prémium kategóriás nyílászárok egyik jeles képviselője. Mindez az ablakok kiemelkedő hőszigetelési értékének, a formatervezett kialakításnak, az általuk elérhető magas biztonságnak, illetve nem utolsó sorban a minőségi termékeknek köszönhető.

Mindemellett a Kömmerling ablak gyártó az első legnagyobb a világon, és nem mellesleg környezetvédelmi szempontból is fontos szerepet vállal a piac többi szereplőivel ellentétben, hiszen csak ólommentes PVC profilokat használ a gyártás során. Ezzel is hozzájárulva a környezeti terhelés mértékének visszaszorításához.