Menu


Ingyenes árajánlat

Bejelentkezés ingyenes árajánlatra

Szeretné, ha kockázatok és kötelezettségek nélkül felmérnénk ingatlanját? Menjen biztosra és éljen a lehetőséggel: Budapesten 2.000 ft, vidéken mindössze benzinköltségen kiszállunk, felmérjük ingatlanját és ingyenesen elkészítjük Önnek az árajánlatot is az Ön igényeinek és elvárásainak megfelelően, így Ön nyugodtan és alapos mérlegelést követően dönthet. Hívjon most vagy töltse ki az alábbi űrlapot!

Bővebben

Műanyag nyílászárók

minőségi anyagból készült műanyag nyílászárók Műanyag nyílászáró termékeink kiváló tulajdonságaikkal segítik otthonát a hő- és hangszigetelésben, valamint kiváló biztonságérzetet nyújtanak. Az egyedi méretek és nyitási funkciók által sokrétű és változatos nyílászárók jönnek létre, melyek lefednek minden egyedi igényt. Termékeink mellé kérje beépítési szolgáltatásainkat (ablak beépítés, ajtó beépítés ), hogy nyílászárója a precíz behelyezésnek köszönhetően, biztosan tökéletesen működjön.

Nyílászáró termékeink tökéletes működéséhez szükséges feltételek

Műanyag nyílászáróink minőségét, működését több szempont alapján ítélhetjük meg, azonban 3 fő szempont alapján rangsoroljuk őket. Fő meghatározó a vasalat minősége és a profil kialakítása, a szerelői folyamatok minősége valamint a nyílászárók beépítésének módja és színvonala. Amennyiben valamelyik szempont nem teljesül tökéletesen, az a nyílászáró rossz működéséhez vezethet. A helytelen működés pedig a következő problémákat okozhatja. Megbízhatatlan záródás, hőszigetelő képesség romlása, helytelen víz és légzárás, rossz hanggátlás vagy súlyosabb esetekben esztétikai probléma.

Műanyag nyílászárók tisztítása és karbantartása

A műanyag profilból készült nyílászárók egyik nagy előnye, hogy a tisztításuk rendkívül egyszerű. A nyílászáró profilok védőbevonattal, melynek a kopásállóság növelésében van szerepe, valamint véd a nap káros hatásaitól. A tisztítás alatt ügyelni kell néhány dologra. Először is kerülni kell az erős, maró hatású vegyszereket, valamint az érdes felületű, dörzsölős szivacsokat, mivel ezekkel könnyedén megsérthetjük a műanyag nyílászárók védőrétegét, ami az ellenálló képesség romlásához vezet. Ajánlott a langyos vizes, tisztítószer, és a puha, "szálmentes" törlőrongy alkalmazása. A karbantartások alkalmával két fő dolgot kell érintenünk. Ügyeljünk a tömítő gumik rendszeres ápolására, ezalatt a puha törlőronggyal való áttörlést értjük, melyet nagyjából félévente ajánlott elvégezni. Ezen felül a műanyag nyílászáróknál ügyelni kell még a mozgó alkatrészek állapotára is, amely alatt a vasalatot értjük. A vasalatot a forgó és mozgó pontoknál olajozzuk meg, így hosszú időn át, akadálymentes működést biztosíthatunk műanyag nyílászárónknak.

Műanyag ablakok tisztítása