Menu


Ingyenes árajánlat

Bejelentkezés ingyenes árajánlatra

Szeretné, ha kockázatok és kötelezettségek nélkül felmérnénk ingatlanját? Menjen biztosra és éljen a lehetőséggel: Budapesten 2.000 ft, vidéken mindössze benzinköltségen kiszállunk, felmérjük ingatlanját és ingyenesen elkészítjük Önnek az árajánlatot is az Ön igényeinek és elvárásainak megfelelően, így Ön nyugodtan és alapos mérlegelést követően dönthet. Hívjon most vagy töltse ki az alábbi űrlapot!

Bővebben

Műanyag nyílászárók

minőségi anyagból készült műanyag nyílászárók Műanyag nyílászáró termékeink kiváló tulajdonságaikkal segítik otthonát a hő- és hangszigetelésben, valamint kiváló biztonságérzetet nyújtanak. Az egyedi méretek és nyitási funkciók által sokrétű és változatos nyílászárók jönnek létre, melyek lefednek minden egyedi igényt. Termékeink mellé kérje beépítési szolgáltatásainkat (ablak beépítés, ajtó beépítés ), hogy nyílászárója a precíz behelyezésnek köszönhetően, biztosan tökéletesen működjön.

Nyílászáró termékeink tökéletes működéséhez szükséges feltételek

Műanyag nyílászáróink minőségét, működését több szempont alapján ítélhetjük meg, azonban 3 fő szempont alapján rangsoroljuk őket. Fő meghatározó a vasalat minősége és a profil kialakítása, a szerelői folyamatok minősége valamint a nyílászárók beépítésének módja és színvonala. Amennyiben valamelyik szempont nem teljesül tökéletesen, az a nyílászáró rossz működéséhez vezethet. A helytelen működés pedig a következő problémákat okozhatja. Megbízhatatlan záródás, hőszigetelő képesség romlása, helytelen víz és légzárás, rossz hanggátlás vagy súlyosabb esetekben esztétikai probléma.

Néhány érv a műanyag nyílászárók mellett

A műanyag nyílászárók hatékony hőszigeteléssel bírnak

Optimális hőszigetelési értékek olyan ablakokkal érhetőek el, amelyeket minőségi profilokból gyártottak le. Ezek segítségével a fűtési költségek is csökkennek, ráadásul a PRÉMIUM osztályú Kömmerling MD88 profilok stabilitása és szélessége a 3 rétegű üvegezést is lehetővé teszi akár U=0,5W/m2K /Passziv házba is/ megfelelő hőszigetelési értékkel. Az efféle típusú nyílászárók jobbá teszik a lakásban a közérzetet, arról nem beszélve, hogy csökkentik a CO2 kibocsátást, valamint az ablakok belső felületén a hőmérséklet eloszlást is kiegyenlítik.

A műanyag nyílászárók kiváló hangszigetelést biztosítanak

A modern nyílászárókkal minimálisra csökkenthetőek a kintről beszűrődő zajok, más egyéb zavaró hangok, például, amelyek a közlekedésből erednek. A „B” osztályú profilokhoz képest a Prémium osztályúaknak erősebb a falvastagsága, ezáltal jobban is szigetelnek,és a 3 körös gumitömítésnek köszönhetően akár 4 dB-lel is csökkenthetik a zaj átjutását.

A műanyag nyílászárók hatékonyak a betörésvédelemben, mivel nálunk alapfelszereltség a betörésgátló gombafejes vasalat

Napjainkban egyre több betöréses bűncselekményről hallani, ezért az otthon biztonsága érdekében meghatározó szerepe van a betörésbiztos ablakoknak. Ezek az ablakok jellemzően megbízható acélerősítéssel rendelkeznek, olyan PVC-ből készültek, amelyek kellően ellenállóak és a zárási pontok, biztonsági zárlemezek is ideálisak, így komoly akadályok elé állítják az elkövetőket.

A minőségi ablakok egyik fő ismérve a hosszú élettartam. A modern gyártásnak köszönhetően jól bírják az igénybevételt és hosszú ideig kiválóan működnek. A profi acélmerevítés által a vasalatok még stabilabbá és tartósabbá teszik a szerkezetüket. A sima felületeken csekély mértékben tapad meg bármilyen szennyeződés, de ettől függetlenül lényeges ügyelni a rendszeres és szakszerű tisztításra, hogy a nyílászáró sokáig úgy nézzen ki, mint új korában.

Árajánlat műanyag nyílászárócserére

Műanyag nyílászárók tisztítása és karbantartása

A műanyag profilból készült nyílászárók egyik nagy előnye, hogy a tisztításuk rendkívül egyszerű. A nyílászáró profilok védőbevonattal, melynek a kopásállóság növelésében van szerepe, valamint véd a nap káros hatásaitól. A tisztítás alatt ügyelni kell néhány dologra. Először is kerülni kell az erős, maró hatású vegyszereket, valamint az érdes felületű, dörzsölős szivacsokat, mivel ezekkel könnyedén megsérthetjük a műanyag nyílászárók védőrétegét, ami az ellenálló képesség romlásához vezet. Ajánlott a langyos vizes, tisztítószer, és a puha, "szálmentes" törlőrongy alkalmazása. A karbantartások alkalmával két fő dolgot kell érintenünk. Ügyeljünk a tömítő gumik rendszeres ápolására, ezalatt a puha törlőronggyal való áttörlést értjük, melyet nagyjából félévente ajánlott elvégezni. Ezen felül a műanyag nyílászáróknál ügyelni kell még a mozgó alkatrészek állapotára is, amely alatt a vasalatot értjük. A vasalatot a forgó és mozgó pontoknál olajozzuk meg, így hosszú időn át, akadálymentes működést biztosíthatunk műanyag nyílászárónknak.

Műanyag ablakok tisztítása