Menu


Ingyenes árajánlat

Bejelentkezés ingyenes árajánlatra

Szeretné, ha kockázatok és kötelezettségek nélkül felmérnénk ingatlanját? Menjen biztosra és éljen a lehetőséggel: Budapesten 2.000 ft, vidéken mindössze benzinköltségen kiszállunk, felmérjük ingatlanját és ingyenesen elkészítjük Önnek az árajánlatot is az Ön igényeinek és elvárásainak megfelelően, így Ön nyugodtan és alapos mérlegelést követően dönthet. Hívjon most vagy töltse ki az alábbi űrlapot!

Bővebben

Szolgáltatások

A megvásárolt ablakaink tulajdonságai maximálisan, csak pontos és hozzáértő beszereléssel érhetők el. A helytelenül beszerelt ablakok elvetemedhetnek, sérülhetnek, ezért minden esetben javasolt, hogy szakember végezze a beépítést.

Ügyfeleink komfort érzete fontos a számunkra. Minőségi termékeink mellé igénybe veheti munkatársaink precíz szolgáltatásait! Készséggel vállaljuk ablakok behelyezését, cseréjét, valamint redőny és szúnyogháló felszerelését. Szakembereink átfogó tudással rendelkeznek az általunk forgalmazott termékek tulajdonságaival és szerelési igényeivel kapcsolatban.

Olyan udvarias, megbízható ablakost keres, aki maradéktalanul elszállítja a törmelékeket és patyolat tisztaságot hagy maga mögött? Legyen szó Aluplast ablakok vagy erkélyajtók beépítéséről, ablakcseréről, szúnyogháló vagy redőny telepítéséről, szakértőink garantálják, hogy 48 óra alatt kiszállnak Önhöz egy 100%-ban díjmentes helyszíni felmérésre Budapesten. Kültéri nyílászáróink igény szerinti méretben, illetve elrendezésben készülnek, a kisebb méretű ablakoktól egészen a komplett portálszerkezetekig. Kollégáink szakmai tudásukkal és tapasztalatukkal segítik Önt a helyszíni felméréstől a kész nyílászárók beépítéséig. Ismerje meg szolgáltatásainkat részletesebben, vagy kattintson ide és kérjen díjmentes, kockázatok és extra költségek nélkül!

48 óra alatt

Hiszünk abban, hogy az ügyfél elégedettsége a legfontosabb, éppen ezért vállaljuk, hogy legkésőbb két munkanap alatt kiszállunk bármely budapesti címre díjmentes felmérés céljából. Ezen felül Cégünk telephelyén lévő raktárkészletből, illetve a gyártóval való kedvező viszony miatt sokkal gyorsabban be tudjuk építeni új nyílászáróit, mint más építőipari vállalkozások. Szorosan együttműködünk a gyártóval, ezért az egyedi igényeket is gyorsan és kedvező árak mellett tudjuk kielégíteni.

Minőségi termékek

A korszerű nyílászárókkal szemben alapkövetelmény az optimális hő-, és hangszigetelés, a megfelelő fénybebocsátás, hosszú élettartam, valamint a betörés elleni védelem. Mindezek igényeknek leginkább a műanyag nyílászárók felelnek meg. Nyílászáróink rendkívül hatékony hőszigetelő tulajdonsága révén télen a hideget, nyáron pedig a forróságot tartják kint, így Ön sokkal kellemesebb környezetben töltheti idejét otthonában vagy irodájában.

Megbízhatóság

Több mint egy évtizedes tapasztalattal állunk megrendelőink szolgálatában nyílászáró specialistaként. Más ablakosokkal ellentétben mi jobban adunk a minőségre, legyen szó a felhasznált anyagokról és az alapanyagokról is. 5 év garanciát kínálunk nyílászáróinkra, valamint 10 évet a szín- és alaktartósságra. Díjmentes helyszíni felmérésünk garantáltan ingyenes: nem számolunk fel extra költségeket vagy kiszállíási díjat Budapesten, így Ön valóban kockázatok és kötelezettségek nélkül tud árajánlatot kérni.

Bejelentkezés díjmentes felmérésre