Menu


Ingyenes árajánlat

Bejelentkezés ingyenes árajánlatra

Szeretné, ha kockázatok és kötelezettségek nélkül felmérnénk ingatlanját? Menjen biztosra és éljen a lehetőséggel: Budapesten 2.000 ft, vidéken mindössze benzinköltségen kiszállunk, felmérjük ingatlanját és ingyenesen elkészítjük Önnek az árajánlatot is az Ön igényeinek és elvárásainak megfelelően, így Ön nyugodtan és alapos mérlegelést követően dönthet. Hívjon most vagy töltse ki az alábbi űrlapot!

Bővebben

Ablakcsere

ablakcsereAblakcsere előtt áll? Profi csapatot keres, akik megfizethető áron cserélik le régi nyílászáróját műanyagra?

Tervezzen hosszú távra és válasszon megbízható ablakost: vállaljuk ablakok beépítését az Ön igényeinek megfelelően, egyedi méretben. Ismerjük az ablakcsere buktatóit, és mi valóban rendet hagyunk magunk mögött: minden esetben a lehető legóvatosabban bontjuk ki a falat, hogy az minél kevésbé sérüljön.

A törmelékeket minden esetben maradéktalanul elszállítjuk. Szakértőink kedvesek, udvariasak és esztétikailag tökéletes munkát végeznek. Ablakcserét vállalunk panelekben, családi házakban, irodaházakban és társasházakban egyaránt.

Kivitelezők és nagytételben vásárlók számára kedvezményes árakat biztosítunk ablakcserére.

Az általunk forgalmazott minőségi nyílászárók teljesítik a lakásfelújítási támogatás megkapásához szükséges, előírt követelményeket is. Érdeklődjön a részletekről!

Cégünk közvetlenül a gyártótól vásárol, illetve olyan importőröktől, akik a hazai gyártói és minőségi követelményeknél jobb paraméterekkel tudnak szállítani. Gealan, Kömmerling és Aluplast nyílászáróink rendkívül korszerűek. Optimális hő és hangszigeteléssel, megfelelő fénybebocsátással, hosszú élettartammal valamint betörés elleni védelemmel rendelkeznek. Jól szigetelő képességük mellett minimális karbantartást igényelnek, nem vetemednek, nem rozsdásodnak. A nyílászárók gyártása az EU előírásai szerint történik, a minőség ellenőrzésnek köszönhetően mind az Aluplast mind pedig a Gealan nyílászáróink hivatalos tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Menjen biztosra és kérjen díjmentes helyszíni felmérést kockázatok és kötelezettségek nélkül: kattintson most!

Bejelentkezés díjmentes felmérésre

Az ablakcsere kivitelezése a hőszigetelést is befolyásolja

Napjaink energia árai mellett mindenképpen ügyelni kell otthonunk lehető legjobb hőszigetelésére. A meleg megtartására rendszerint tetőt és falakat szigetelünk be, azonban mindezek mellet nagyon fontos a nyílászárók megfelelő szigeteléséről való gondoskodás is. Az elavult, régi ablakoknál érdemes ablakcserét végezni, ugyanis rengeteg hő távozhat a réseken és a régi üvegfelületeken keresztül. Az általunk kínált műanyag nyílászárók szakszerű beépítés mellett kiváló szigetelést biztosítanak. Az ablakcsere alatt pedig munkatársaink teljes odafigyeléssel, és minőségi munkával gondoskodnak arról, hogy megfelelő záródással és résmentes illesztéssel élvezhessék új ablakaikat.

Sokszor merül fel a kérdés, hogy mégis hogyan kell elképzelni a nyílászáró cserét, mekkora kosszal jár, milyen előkészületeket kell elvégezni, mi is a pontos menete? A következő leírásban bemutatjuk röviden az egész folyamatot.

Első lépés – felmérés és beszerzés

Az első lépés az ingatlan nyílászáróinak felmérése, ez a szolgáltatás általában díjmentes a cégeknél. Felmérés után már konkrét árajánlatot tudunk adni, a beépítési helyszín adottságai és az egyéni igények alapján (szín, anyag, légkamrák száma, stb.)

A megrendelésnél figyelembe kell venni, hogy az új ablakok beszerzése, legyártatása körülbelül négy, de esetenként hat hét. Egyedül panel épületeknél lehet számítani gyorsabb kivitelezésre, hiszen ezen épületek ablakai standard méretek és az igényeket raktári készleteinkből ki tudjuk elégíteni.

Második lépés - előkészületek

Fontos előre a megrendelőnek dolgozni, mielőtt még az beépítők odaérnének a nyílászárokkal. Hasznos lehet az parkettát lefedni az erre a célra gyártott padlótakaró termékkel, illetve a bútorokat betakarni takarófóliával, így sok takarítástól kímélhetjük meg magunkat. Ezen kívül jobb gondoskodni a megfelelő méretű hellyel a cserélendő ablakok előtt (például a bútorok arrébb húzása), mivel a beépítőknek legalább másfél méteres helyre van szükségük a munka szakszerű elvégzéséhez. További segítség lehet, ha a lakásban közlekedő utat alakítunk ki, amin a nyílászárókat és szerszámokat tudják a beépítendő területre szállítani.

Harmadik lépés – meglévő ablak bontása

Az ablakokról szakembereink leemelik az ablakszárnyakat és eltávolítják a takaróléceket, majd a redőnyt, szúnyoghálót. A következő lépés egy brutálisnak látszó folyamat, melynél a tokszerkezetet több helyen befűrészelik, majd feszítővassal kifeszítik. Ez a munkafolyamat a legpiszkosabb valamint előfordulhat a fal, vakolat sérülése.

Negyedik lépés – beépítés

Következő munkafázis az új ablaktok beemelése a régi ablak helyére. A tokot ékekkel rögzítik, hogy a beépítők be tudják állítani a kellő vízszintes/függőleges pozíciót, majd a tok méretétől függően oldalanként egy speciális ablak tokrögzítő csavarokkal odafúrják. Az illesztési hézagot a fal és a tok között PUR habbal kitöltik. A megkötött purhab nagyon jól szigetel hideg és meleg ellen, valamint magas hangszigetelő hatással rendelkezik. Jól tapad és ragad a legtöbb felületen, ellenáll vegyi anyagoknak: olajnak, benzinnek, tengervíznek. Átfesthető, vakolható. Ha PUR hab megkötött, akkor felteszik az ablakszárnyakat az ablaktokra, felszerelik a kilincset és a takaróléceket. Igény szerint felszereljük Önnek a párkányokat és redőnyöket.

Ötödik lépés – helyreállítás

Miután a nyílászárók helyükre kerültek a fal helyreállítása következik. Panellakások esetén egyszerűbb a szakember dolga, műanyag takarólécezéssel eltüntetik a szerelési hézagokat, mivel a fal sérülése panel épületeknél minimálisabb. A gerébtokos ablak bontása után előfordul, hogy a nyers téglafal marad a munka végeztével, ezért itt körbe kell vakolni, gipszkartonozni a falat, utána pedig festésre van szükség.

Hatodik lépés – Hulladék elszállítása

Az utolsó fázisa az ablakcserének a kibontott ablak, a tok alkatrészek és sitt elszállítása.

A fenti munkafolyamatok bár elsőre ijesztően hathatnak, de a lakásunk megújulása és számláink esetleges csökkenése kárpótol a kényelmetlenségekért. A fent leírt munkafolyamatokat teljeskörűen elvégezzünk Ön számára, amennyiben igényli.

Ablakcsere Budapesten és országszerte

Az általunk végzett ablakcsere Budapesten és az egész országban elérhető. Szolgáltatásainkat műanyag nyílászáróinkkal együtt ajánljuk, ugyanis így érhetjük el a lehető legjobb hő és hangszigetelést.

Bejelentkezés díjmentes felmérésre