Menu


Ingyenes árajánlat

Bejelentkezés ingyenes árajánlatra

Szeretné, ha kockázatok és kötelezettségek nélkül felmérnénk ingatlanját? Menjen biztosra és éljen a lehetőséggel: Budapesten 2.000 ft, vidéken mindössze benzinköltségen kiszállunk, felmérjük ingatlanját és ingyenesen elkészítjük Önnek az árajánlatot is az Ön igényeinek és elvárásainak megfelelően, így Ön nyugodtan és alapos mérlegelést követően dönthet. Hívjon most vagy töltse ki az alábbi űrlapot!

Bővebben

Ajtócsere

Bejárati ajtócsere

Vas bejárati ajtó bontás előttRégi bejárati ajtaja már nem zár megfelelően? Úgy érzi nem túl biztonságos egy illetéktelen behatolással szemben? Nemcsak ablakait szeretné korszerűbb műanyagra cserélni, hanem régi fém ajtaját is? Vagy újonnan épülő házára szeretne egy biztonságos ajtót, mely jól is néz ki? Amennyiben a műanyag ajtóra esett a választása, úgy jó helyen jár, mi segítünk Önnek a legideálisabb bejárati ajtó kiválasztásában illetve annak beépítését is vállaljuk, kollégáink több éves tapasztalattal állnak rendelkezésére.

Az általunk forgalmazott műanyag bejárati ajtókat elsődlegesen családi házakba ajánljuk biztonsági okokból, mivel erősített szerkezetének valamint a panelben található merevítésnek köszönhetően kellőképpen megnehezíti a betörési kísérleteket. Hogyan is néz ki egy ajtócsere a gyakorlatban?

Ajtócsere lépéseinek részletes ismertetése

Első lépés: mint minden nyílászáró csere úgy a bejárati ajtócsere is a helyszíni felméréssel veszi kezdetét, amikor a szakember megfelelő eszközök segítségével leveszi az ajtó gyártási méretét. Ezen helyszíni felmérés alkalmat biztosít a megrendelőnek arra, hogy a bejárati ajtó mintáját, színét kiválaszthassa. Amennyiben a lehetőségek illetve a megrendelő igényei megegyeznek, úgy kezdődhet a bejárati ajtó gyártása.

Vas bejárati ajtó bontás utánMásodik lépés: a méretre gyártott ajtót kiszállítják a beépítés helyszínére, ezután a szakemberek kibontják a régi ajtót a falnyílásból, figyelve arra, hogy a lehető legkevesebb bontási törmelék keletkezzen ebben a munkafázisban.

Alumínium bejárati ajtó beékelve, beépítveHarmadik lépés: el kell takarítani a törmeléket és a kibontott ajtót, majd az üres falnyílásba, az ajtószárny leakasztását követően, bekerül az új műanyag ajtótok, melyet rögzíteni kell ékekkel, majd ezután vízmérték segítségével vízszintesen és függőlegesen is be kell állítani az ajtót és csak ekkor lehet csavarokkal rögzíteni.

Negyedik lépés: vissza kell helyezni az előzőleg leakasztott ajtószárnyat és fel kell szerelni az elmaradhatatlan kilincseket.

Alumínium bejárati ajtó faljavítás előttÖtödik lépés: a bontás során keletkezett hibák helyreállítása, azaz a faljavítás, mely durva vakolással vagy gipszkartonozással történik.

Ehhez a lépéshez hozzátartozik az újonnan beszerelt ajtó beállítása is az akadálytalan működés érdekében.

Műanyag ajtó faljavítás közbenAmennyiben panellakásban történik a beépítés, úgy a munkafolyamat lezárásaként, miután már az ajtó bent van a helyén, a tokszerkezet és a falnyílás közötti rést kell kitölteni, melyhez a szakember PUR habot használ és a megfelelő száradási idő után takaróelemek segítségével eltünteti az ú.n. szerelési hézagot az új műanyag bejárati ajtó körül. Ebben az esetben sem maradhat el az ajtó beállítása.

Alumínium bejárati ajtó faljavítás utánHatodik lépés: a beépítés utolsó fázisa a kibontott ajtó és az előzőleg összegyűjtött törmelék elszállítása. Továbbá végső lépésként a munkaterület átadása Önnek, mint megrendelő.

Családi háznál műanyag bejárati ajtó beépítve, fal visszajavítvaTehát ha bejárati ajtócserén töri a fejét, keressen minket bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére. És amennyiben elégedett az elvégzett munkánkkal, bátran ajánljon minket ismerőseinek.

Bejelentkezés díjmentes felmérésre