Menu


Ingyenes árajánlat

Bejelentkezés ingyenes árajánlatra

Szeretné, ha kockázatok és kötelezettségek nélkül felmérnénk ingatlanját? Menjen biztosra és éljen a lehetőséggel: Budapesten 2.000 ft, vidéken mindössze benzinköltségen kiszállunk, felmérjük ingatlanját és ingyenesen elkészítjük Önnek az árajánlatot is az Ön igényeinek és elvárásainak megfelelően, így Ön nyugodtan és alapos mérlegelést követően dönthet. Hívjon most vagy töltse ki az alábbi űrlapot!

Bővebben

Redőnyök méretre gyártása

Redőnyök méretregyártásaElege van a tikkasztó forróságból otthonában? Szeretne kicsit tovább pihenni délelőttönként, de a betűző nap nem hagyja aludni? Netán szeretne biztonságban lenni a szomszédok kíváncsi tekintete elől? Pihenjen lehúzott redőnyök mögött nyugodtan és töltse gondtalanul az otthon töltött időt…

Egy profi redőny nem csupán attól óvja meg Önt, hogy a tűző nap felhevítse a helyiséget, de még a legnagyobb kánikula idején is biztosítja a megfelelő árnyékolást a gondtalan pihenéshez. Szakértő csapatunk akár néhány nap alatt beépíti új redőnyeit, amelyek 100%-osan illeszkednek nyílászáróihoz. A redőnyök megfelelő beépítésekor kritikusan fontos ugyanis, hogy az illesztés tökéletes legyen és ne maradjanak hézagok, amelyek a szigetelés hatékonyságát is csökkentik, valamint javítják a rovarok bejutási esélyét is.

Számoljon le egyszerre a Nap hevítő sugaraival, a kíváncsi tekintetekkel és töltse gondtalanul idejét otthonában lehúzott redőnyök mögött: kattintson most és kérje kockázat és kötelezettségmentes díjmentes helyszíni felmérésünket!

Bejelentkezés díjmentes felmérésre