Menu


Ingyenes árajánlat

Bejelentkezés ingyenes árajánlatra

Szeretné, ha kockázatok és kötelezettségek nélkül felmérnénk ingatlanját? Menjen biztosra és éljen a lehetőséggel: Budapesten 2.000 ft, vidéken mindössze benzinköltségen kiszállunk, felmérjük ingatlanját és ingyenesen elkészítjük Önnek az árajánlatot is az Ön igényeinek és elvárásainak megfelelően, így Ön nyugodtan és alapos mérlegelést követően dönthet. Hívjon most vagy töltse ki az alábbi űrlapot!

Bővebben

Szúnyogháló telepítés

szúnyogháló telepítés Önnek is elege van a szúnyogokból, amelyek a legkisebb rést is megtalálják otthonába? Nem meri éjszakára nyitvahagyni az ablakokat, mert fél, hogy könnyűszerrel bejutnak a rovarok? Szereltessen fel szúnyoghálót velünk és szabaduljon meg a problémától: vállaljuk mobil és fix szúnyoghálók professzionális telepítését, akár új ablakával kombináltan is.

Tartsa otthonán kívül a rovarokat: egy profi szúnyogháló telepítést követően nem csupán a legyektől és a szúnyogoktól szabadulhat meg, de akár a kívülről besurranó svábbogarak elszaporodását is megakadályozhatja örökre. Mindehhez csak egy megfelelően felszerelt, tartós szúnyoghálóra lesz szüksége...

Mobil vagy fix szúnyoghálót válasszon?

A mobil (függőleges vagy vízszintes működésű) szúnyoghálókat azoknak ajánljuk, akik csak akkor szeretnék megvédeni ingatlanjukat az illetéktelen rovaroktól, amikor épp kedvük támad, míg a fix szúnyoghálók költséghatékonyabb megoldást jelentenek a megkerülhetetlen védelemre.

Ne bízza a véletlenre szúnyogháló telepítést: kattintson most és kérjen kockázatok és kötelezettségek nélküli díjmentes helyszíni felmérést!

Bejelentkezés díjmentes felmérésre