Az alumínium nyílászárók előnyei
Menu


Ingyenes árajánlat

Bejelentkezés ingyenes árajánlatra

Szeretné, ha kockázatok és kötelezettségek nélkül felmérnénk ingatlanját? Menjen biztosra és éljen a lehetőséggel: Budapesten 2.000 ft, vidéken mindössze benzinköltségen kiszállunk, felmérjük ingatlanját és ingyenesen elkészítjük Önnek az árajánlatot is az Ön igényeinek és elvárásainak megfelelően, így Ön nyugodtan és alapos mérlegelést követően dönthet. Hívjon most vagy töltse ki az alábbi űrlapot!

Bővebben

Az alumínium nyílászárók előnyei

Az alumínium nyílászárók előnyei

Otthonunk fejlesztésénél minden esetben az új, modern technikákat keressük, melyek megfizethető megoldásokat kínálnak számunkra. Nyílászáró cserénél sem járunk el másképp. Ajtajaink, ablakaink leváltásánál mindenképp érdemes alaposan körül néznünk a piacon, és megismerni az aktuális technológiák nyújtotta előnyöket és hátrányokat. Ha arra vagy kíváncsi, hogy mikor is érdemes a cserébe belevágni, akkor azt egy korábbi bejegyzésünkből megtudhatod: mikor érdemes a nyílászáró cserét elvégezni?

Az alumínium nyílászárók nyújtotta előnyök

Amennyiben alumínium nyílászárót választunk, biztosak lehetünk benne, hogy otthonunk megjelenése az átlagostól merőben el fog térni. A fémes felületek igazán egyedi esztétikai megjelenést biztosítanak házunknak, igazán modern összkép alakítható ki velük.

Az alumínium nyílászárók további előnye még, hogy anyagtulajdonságának és kialakításának köszönhetően hőhídmentességet biztosítanak, ezáltal hozzájárulnak otthona energiatakarékosságához és hangszigeteléséhez. Az alumínium profilok rozsdamentességet biztosítanak így a rendszeres kezelésekkel sem kell foglalkoznia, ezenfelül a nyílászárók rendkívül teherbíróak is.

Az alumínium könnyű formálhatóságának köszönhetően egyedi alakzatok, méretek kialakítása is lehetséges, ezzel is növelve az egyediséget. Az alumínium ablakok és ajtók nem vetemednek, így hosszú távon tervezhetünk velük. Színekben is kellő választék áll rendelkezésünkre, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelő darabot.

További jó tulajdonság még, hogy tetszőleges nyitási iránnyal szerezhetők be, és számos biztonsági igényt is kielégítenek. Az alacsony karbantartási igények miatt a hosszútávon tervezett költségek minimálisak Az alumínium nyílászáró profil