Dizájnos bejárati ajtók
Menu


Ingyenes árajánlat

Bejelentkezés ingyenes árajánlatra

Szeretné, ha kockázatok és kötelezettségek nélkül felmérnénk ingatlanját? Menjen biztosra és éljen a lehetőséggel: Budapesten 2.000 ft, vidéken mindössze benzinköltségen kiszállunk, felmérjük ingatlanját és ingyenesen elkészítjük Önnek az árajánlatot is az Ön igényeinek és elvárásainak megfelelően, így Ön nyugodtan és alapos mérlegelést követően dönthet. Hívjon most vagy töltse ki az alábbi űrlapot!

Bővebben

Dizájnos bejárati ajtók

Dizájnos bejárati ajtók

Korábbi cikkeink már szóltak arról, hogy milyen alapanyagú bejárati ajtók közül választhatunk, hogy az árak mi alapján változnak és próbáltunk segítséget nyújtani a biztonság szempontjából a döntéshez.

Most engedjük el kicsit a fantáziánkat és ne törődjünk az árral. A bejárati ajtó az első benyomás az otthonáról, aminek stílusilag illeszkedni kell a háza egészéhez. Ha vendégek érkeznek Önhöz ez az első, amin megakad a szemük. Büszkeséggel fogja eltölteni, ha meglátja szemükben az elismerést. Szerencsére a formák és színek sokaságának köszönhetően már mindenki megtalálja az otthonához illő bejárati ajtót. Legyen az alu, acél vagy műanyag, kék, szürke vagy piros.

A prémium kategóriába tartozó modern bejárati ajtó kiváló választás modern lakások és családi házak homlokzati nyílászáróinak. Választhatunk rájuk normál vagy gombos kilincset, esetleg I vagy C alakú fogantyút ami még egyedibbé teszi azt.

dizájnos bejárati ajtó

Sokan tartanak az üveges ajtóktól, nem tűnnek annyira stabilnak és törhetetlennek, mint tömör társaik. A tervezők pontosan tudják, hogy egy bejárati ajtót milyen veszély fenyeget, ezért nem hagyományos üveg kerül bele, hanem edzett, betörésbiztos üveg. Az esztétikai előny mellett más is szól mellettük, sokkal több fény jut a lakásba. A több fény nagyobbítja a teret is és hangulatunk is jobb lesz a természetes fény hatására.

Amennyiben nagyobb üvegfelületre vágyik, de szeretne a szomszédok szeme elől inkognitóban maradni, akkor a színes díszüvegek jelenthetik Önnek a megoldást. Nagyon szépek és nagyon jól mutatnak egy családi ház ajtajában.

A teljesség igénye nélkül csak példaként:

prémium modern bejárati ajtó

Ha szereti a természetet és szeretne egy kismadaras bejárati ajtót a lakásába, megoldható:

kismadaras bejárati ajtó

Vagy ha a virágok megszállotja akkor rózsás üveget is választhat

rózsás bejárati ajtó

Ha a biztonságot is szem előtt tartja, a megjelenésen túl a 24 mm-es 2 rétegű üveggel felszerelt panelek rendelhetők 36 mm-es 3 rétegű üveggel is, valamint akár többszörös biztonságot adó betétekkel is.

biztonságos bejárati ajtó