Menu


Ingyenes árajánlat

Bejelentkezés ingyenes árajánlatra

Szeretné, ha kockázatok és kötelezettségek nélkül felmérnénk ingatlanját? Menjen biztosra és éljen a lehetőséggel: Budapesten 2.000 ft, vidéken mindössze benzinköltségen kiszállunk, felmérjük ingatlanját és ingyenesen elkészítjük Önnek az árajánlatot is az Ön igényeinek és elvárásainak megfelelően, így Ön nyugodtan és alapos mérlegelést követően dönthet. Hívjon most vagy töltse ki az alábbi űrlapot!

Bővebben

Milyen előnyei vannak az ablakszigetelésnek?

Milyen előnyei vannak az ablakszigetelésnek?

Hogy milyen előnyökkel is bír ha megfelelő szigeteléssel van ellátva egy ablak, talán a leg kézenfekvőbb módja a vizsgálatnak, ha arról az oldalról közelítjük meg a dolgokat, hogy milyen problémákra is nyújt megoldást a jól elvégzett szigetelés.

Tapasztalataink szerint nem mutatkozik szignifikáns eltérés abban, hogy ha a munkálatokat mi magunk végezzük el házilag vagy szakemberre bízzuk. A végeredmény tekintetében mindenképp csak nyerhetünk a dolgon és pozitív hatásai lesznek a beavatkozásnak.

Talán a két legismertebb problémának a megoldása, amire szinte mindenki először gondol az a hőszigetelés és hangszigetelési képességének javulása a megfelelő tömítések alkalmazása után. Ami igaz is hiszen a beavatkozást követően a lakás fűtési és hűtési költsége nagy mértékben javulni fog, a zajterhelése pedig csökkenni. Míg korábban a fűtés ellenére az ablakok mellett az előállított meleg nagy része elillant, addig nyáron a lakás hűsebb levegője sokkal gyorsabban kezd felmelegedni a réseken beáramló kinti levegő miatt.

Ha netán van allergiás betegségben szenvedő családtagunk, akkor egy újabb jelentős tapasztalatra tehetünk szert, ugyanis az ablakszigetelés elvégzés után, tökéletesen megszűrhetővé válik a lakás levegője. Így a réseken beáramló szennyező anyagok, por és pollen mennyisége nagymértékben csökkenthető.