Szúnyoghálók bemutatása - fix, rolós, peremes, pliszé szunyogháló
Menu


Ingyenes árajánlat

Bejelentkezés ingyenes árajánlatra

Szeretné, ha kockázatok és kötelezettségek nélkül felmérnénk ingatlanját? Menjen biztosra és éljen a lehetőséggel: Budapesten 2.000 ft, vidéken mindössze benzinköltségen kiszállunk, felmérjük ingatlanját és ingyenesen elkészítjük Önnek az árajánlatot is az Ön igényeinek és elvárásainak megfelelően, így Ön nyugodtan és alapos mérlegelést követően dönthet. Hívjon most vagy töltse ki az alábbi űrlapot!

Bővebben

Szúnyogháló

Szúnyogháló

Miből készül a szúnyogháló?

A hosszú élettartamú és erős, az időjárási viszontagságoknak kellően ellenálló darabok üvegszálas alapra készülnek, UV stabil bevonattal általában szürke színben. A szövésének és színének köszönhetően szinte alig észrevehető felszerelt állapotban.

Melyek a leggyakoribb típusai?

Talán a fix keretes szúnyogháló a legtöbbet alkalmazott típus normál vagy aluplast ablakok esetében. Itt a szúnyogháló egy keretre kerül felszerelésre, amely készülhet alumíniumból, műanyagból vagy éppenséggel fából. Ennek rögzítése az ablakkerethez általában csavarkötéssel történik.

A következő típus a könnyen kezelhető és kis helyigényű rolós szúnyogháló. Fix keretes társával ellentétben ez könnyen eltüntethető akár egy mozdulattal. A szúnyogháló tartószerkezete alumíniumból készül (kivétel az acélrugók). A háló a lefutósínben két kefe között helyezkedik el, amely közel 100%-os védelmet biztosít mindenféle repülő rovar ellen.

Egyszerű és olcsó megoldásként szóba jöhet a fix peremes szúnyogháló. Ideális megoldás lehet ha kevesebb összeget szánunk a szúnyoghálóra mint amennyibe a mobil szúnyogháló kerül. A peremes szúnyogháló előnye, hogy a téli időszakban a fülek segítségével könnyen kivehető,ezáltal egyszerűen takarítható és tisztán tartható. Sőt, szinte 100% -os védelmet biztosít a repülő és mászó rovarok, bogarak ellen, mivel teljesen felfekszik és rásimul a keretre. Hátránya sajnos, hogy meglévő redőnyhöz nem szerelhető. Redőny megléte esetén csak mobil szúnyogháló kerülhet az ablaknyílásba.

A pliszé szúnyogháló mind ablakokra, mind ajtókra tökéletes megoldást jelentenek. A rendszer nagy előnye, hogy általa akár hatalmas méretű nyílászárók szúnyoghálóval történő ellátása is könnyen megoldható. Szerelhető kávába vagy L profil segítségével keretre. Mivel a szerkezet teljes vastagsága 25 mm, így akár zsalugáterek, vagy vasrácsok közé is szerelhető. A szúnyogháló bárhol megállítható, így fix szárnnyal ellátott nyílászáróra is ideális megoldás.

Ha költséghatékony megoldás szeretne a rovarok és bogarak otthonától történő távoltartására akkor bízza szakemberre a szúnyogháló beszerelését és kérje díjmentes felmérésünket most!